JIP-ReUse

Wij zijn Daan en Jeffrey en wij starten een nieuw bedrijf op binnen het Jongeren Innovatie Platform (JIP). JIP is een initiatief van het Tech-Lokaal een project van Stichting Meerwaarde Maas en Waal.

Wij noemen ons bedrijf JIP-ReUse en wij zullen ons vooral bezig gaan houden met het verbeteren en verkopen van tweedehands computers. We willen er voor zorgen dat wat oudere PC’s vaker hergebruikt worden. Hiernaast worden wij ook de vaste technische dienst van het Tech – Lokaal, wat wij uiteraard heel erg leuk vinden omdat het van ons allebei in het verleden onze stageplaats geweest is.

  • Bent u toe aan een nieuwe computer?
  • Heeft uw oude computer niet meer de snelheid van voorheen?
  • Wilt u dat een specialist uw computer inspecteert?
  • Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een nieuwe computer?
  • Wilt u uw computer laten opschonen en Repareren?

Is uw antwoord op één of meerdere van deze vragen “ja” dan moet u zeker kennis maken met JIP-ReUse!

Mocht u of iemand die u kent elektronica problemen hebben, dan kunt u iedere zaterdag van 10:00 tot 16:00 bij ons terecht in het Tech-Lokaal in Druten zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw computer weer tip top in orde is! Komt de zaterdag u niet goed uit? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om uw elektronica langs te brengen tijdens het Repair-Café. Wij hopen u snel te mogen ontvangen! Ook verkopen wij tweedehands computers via marktplaats.